Valorant Bedava Hesap Alma Yöntemleri - Valorant Bedava VP Nasıl Alınır?

Valorant Bedava Hesap Alma Yöntemleri - Valorant Bedava VP Nasıl Alınır?

Günümüzde oynanan oyunların içinde en çok tercih edilen ve sevilen FPS oyunlarından olan Valorant'la ilgili tüm merak edilenleri bu yazımızda bulabilirsiniz. Oyunlara para yatırmak isteyen ve keyifli vakit geçirmek isteyenlerin ilgilerinin çektiği bu oyunla sizde boş vakitlerinizi eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. 

Tam da bu noktada dikkatinizi çekmek istediğimiz bir ayrıntıya değinmek istiyoruz. Oyunlara para yatırmak yerine herhangi bir ücret ödemeden Valorant oyunuyla ücretsiz hesap ve VP alma yöntemlerini sizlerle paylaşıyoruz. Haydi gelin birlikte tüm detaylara göz atalım..

BURAYA TIKLAYARAK VALORANT BEDAVA HESAP ALABİLİRSİNİZ.

Riot Games aracılığıyla düzenlenip gelişimi sağlanan FPS oyunu olan Valorant oyunu, gün geçtikçe daha fazla oyun sever tarafından rağbet görmektedir. Bu oyunun çok fazla sevilmesinin nedenleri içinde; oyunda yararlanabileceğiniz bedava silahlarla ücretli silahlar karşılaştırıldığında iki tür silah arasında hız farkları, güç farkları ve hasar farkları olmamasından kaynaklanmaktadır. Valorant oyunu 'free to play' kapsamında bir oyundur. Bu oyunun çok fazla oyuncu tarafından tercih edilmesinin bir diğer sebebi de bedava ve herkes tarafından oynanabilen bir oyun olmasıdır. 

En kaliteli FPS oyunları içine girmeyi başaran Valorant oyunu, kaliteli bir oyun olmasının yanı sıra oyunda kullanan silahların skinleri birçok oyuncunun ilgi odağı olmaktadır. Böylelikle bu silahları temin etmek isteyen oyuncu sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Şimdi gelelim Valorant'ta ücretsiz hesap nasıl alınabilir ya da mevcut kullandığınız hesap için VP almak için neler yapmalısınız sorularının cevabını bulmaya..

Valorant Oyununda Ücretsiz Hesap Nasıl Alınır?

Yazımızın bu bölümünde sizlerle kullanabileceğiniz ücretsiz hesaplardan bahsedeceğiz. Bu Valorant hesaplarının hemen hemen hepsi silah skinli ve bir ay süresince kullanılmamış hesaplardır. Sebebi ise bu hesapların şifrelerinin değişmemesinden kaynaklanmaktadır. Kullanılan 10 hesap içinden sadece 1 tanesinin şifresi değişmez, diğer hesapların şifrelerini değiştirme şansınız bulunmaktadır. Bu hesaplarla oyun oynarken vaktinizi eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. 

Sizlerle paylaşacağımız bu oyun hesaplarıyla oyun oynarken eğlenceli vakit geçirmek için kullanmanızda fayda olacaktır. Bunun sebebi ise bu hesaplarla sıralamanızı yükseltmek, hesap seviyesini ilerletmek ya da rekabeti artırmak için kullanmak isterseniz yaklaşık bir ay kadar sonra kullandığınız hesap bilgilerine ulaşım sağlayamayabilirsiniz. Ondan dolayı sizlerle paylaşacağımız tüm detaylara sahip olan hesapları oyun oynarken eğlenmek adına kullanmanız çok daha iyi olabilir.

Öncelikle Valorant oyununda ücretsiz hesap almak için paylaşacağımız linke giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada yaklaşık 5 saniyen kadar beklemelisiniz. Ardından 'devam et' yazısıyla karşılaşacağınız bir sayfa açılacak. Açılan sayfada devam et yazan bölüme tıklayıp, sonrasında geri gelmelisiniz. Son olarak bir kez daha 'devam et' yazan bölüme tıklamanız gerekiyor böylelikle ekranınızda kullanabileceğiniz ücretsiz Valorant hesaplarını görüntüleyebilirsiniz.

Ücretsiz Valorant hesapları için TIKLA

Valorant Oyununda Ücretsiz VP Nasıl Alınır?

Valorant'ta ücretsiz VP almanın farklı yöntemleri mevcuttur. Yazımızın bu bölümünde ücretsiz VP alabileceğiniz yöntemlerden bazılarını sizlerle paylaşacağız. Bu yöntemlerden sadece birini yapmış olsanız da ücretsiz VP alma şansını yakalayabilirsiniz. Şimdi sizlere VP alma yöntemlerini adım adım sizlere anlatalım.

1) Tosla Uygulamasıyla Ücretsiz VP Almak 

Bu yöntemi uygulamanız için Tosla uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Bir detayı daha paylaşmamızda fayda var; Toslaya kayıt yaparken daha öncesinde kaydı bulunan bir arkadaşınız veya tanıdığınızın davet kodunu kullandığınızda mevcut açmış olduğunuz hesaba herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmadan 3TL'lik bakiyeniz tanımlanmış olacaktır. Tosla uygulamasına erişim sağladıktan ve kaydınızı tamamladıktan sonrasında para kazanabilirsiniz. VP oyun kodları da bu sayede karşınıza çıkacaktır. Fakat konuyla ilgili dikkat etmeniz gereken bir nokta; Valorant Ücretsiz VP alabilmek için Tosla uygulamasına davet edebileceğiniz arkadaşlarınıza davet kodu göndermelisiniz ki sizde bu sayede oyun kodlarına ve ücretsiz VP'lere sahip olabilirsiniz. 

Tosla uygulamasına arkadaşlarınızı nasıl davet edeceğinizi de yazımızın bu bölümünde bulabilirsiniz. 

  • Uygulamayı indirdikten sonra uygulama içeriğinde "profilim" yazan kısma girmelisiniz.
  • Profilinize giriş yaptıktan sonra 'arkadaşlarımı davet et' yazılı yere tıklamalısınız. 
  • Buraya tıkladıktan sonra ekranınızda kodu görüntüleyebilirsiniz. 
  • Karşınıza çıkan kodu davet etmek istediğiniz tüm arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Sizin davet kodunuzla Tosla'ya kayıt olup giriş yapan her arkadaşınız size ve kendisine 3TL bakiye kazandırmış olacaktır. Tosla hesabınızda bakiyeniz 18TL olduğunda Valorant'tan tamamen ücretsiz olan 300VP'yi hesabınıza tanımlatmış olacaksınız. 

2) Yayın İzleyerek Ücretsiz VP Almak

Oyun oynanan bu platformlar için bazı oyuncu olan ve ekstra yayın yapan kişiler, daha fazla kitleye erişebilmek için açmış oldukları yayın süresince karşı tarafa hediyeler vermektedir. Bahsettiğimiz bu hediye içerikleri ise Steam oyunu için kullanılabilecek kod ya da daha başka oyunlarda yararlanabileceğiniz kodlar olabilmektedir. Paylaşılan bu kodlar paralı oyunlarda da işinize yarayacak kodlardır. 

Şuan için hemen hemen tüm oyun yayıncıları, yayınlarında böyle hediyeler vermektedir. İzlemiş olduğunuz yayınlar sayesinde sizlerde ücretsiz VP'ler kazanabilirsiniz. Özellikle bu şekilde dağıtım yapan yayıncı kişilerin yayınlarını takip etmelisiniz. Hediye veren yayıncıları daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 

Yayın üzerinden VP kazanmak için yapılması gereken seçenekler;

Öncelikle yapılması lazım olan, çok önemli olan o yayını dikkatli bir şekilde izlemeniz gerekiyor. İzlemiş olduğunuz yayın içeriğinde bu tarz ücretsiz VP veren kişiler sayesinde sizlerde bundan yararlanabilirsiniz. Bu VP veren yayıncının yayınını izleyip VP'leri kazanma şansınız olacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski