Letgo’da En Çok Satan Ürünler 2022

Letgo En Çok Satan Ürünler Listesi

Kullanmak istemediğiniz bir ürün başkasını tam aradığı şey olabilir. Bu düşünceyle ikinci el pazarı oldukça gelişmektedir. Ürün çeşitliliği konusunda oldukça kategori barındıran letgo bu konuda tercih edilenler arasında en önde gelmektedir. 

Letgo 2015 yılında piyasaya çıktı ve satış yapılmaya başlandı. Diğer sitelerden farklarından biri de online ödeme sisteminin olmamasıdır. Amaç kişilerin konum olarak yakın olduklarında birbirleri ile ticaret yapabilme olanağı sunmaktır. Bu şekilde alıcı ürünü önce görüp sonrasında almaya karar vermektedir. İnsanların mesajlaşmasına olanak sağlayan bu site kargo ile alım satım yapmayı kolaylaştırmaya başlamıştır.

BURAYA TIKLAYARAK LETGODA EN ÇOK SATAN ÜRÜNLERİN LİSTESİNİ GÖREBİLİRSİNİZ.

Letgo’da En Çok Satılan Ürünler

Tartışmasız letgo ikinci el konusunda mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir sitedir. 

  • Ücretsiz üyelik ve ürünü ücretli öne çıkarma opsiyonu
  • Hızlı kayıt şansı
  • Mobil uygulama seçeneği
  • Çevirim içi mesajlaşma olanağı
  • Kullanıcı dostu internet sitesi Ürünleri görerek alma imkanı

Sıraladığımız tüm özellikler bu sitenin öncü olmasına olanak sağladı. Önceden ikinci el dediğimiz zaman aklımıza araba harici hiçbir şey gelmezdi. Fakat şu an evlerimizin içindeki bir vazo bile satışa çıkarılabilmektedir. Aslında artık çöpe atmayı düşündüğümüz bir ürünü letgo ile kolaylıkla satışa çıkarabilmekteyiz. 

Bilgisayar

Letgo üzerinde en çok satılan ürünler listesinde yerini alabilir. Elektronik katagorisinde en çok arananlar arasında bilgisayar gelmektedir. İkinci el laptoplar ihtiyaç karşılaması bakımından oldukça aranmaktadır. Bilgisayarınızı satmak yada yenilemek isterseniz bu iş tam size göre. 

Cep Telefonu

Telefonlarımızdan sıkıldığımızda ya da yenisini almak istediğimizde bu siteye başvurduğumuz gerçeğini unutmamalıyız. Kişiler telefonlarının yeni modelleri çıktığında bunu satın almak isterler ve ellerindekini nakit parayı döndürüp ticaret yapmak isterler. Letgo bu kişiler için oldukça yararlıdır diyebiliriz. 

Cep Telefonu Aksesuarları

Piyasada artık her telefon için çeşitli aksesuarlar mevcuttur. Kılıflar, askılıklar, koruyucular, kulaklıklar gibi ürünleri kişiler daha ucuza almak isteyebilirler. Letgo’da aratılanlar kısmının en üstlerinde Telefon aksesuarlarını görebiliriz. 

Spor Malzemeleri

Son zamanlarda evde daha çok vakit geçirmemizle beraber evde spor yapmak isteyen insanlar pahalılıktan yana şikayetçi oldukları için Letgo üzerinden ikinci el Spor Malzemeleri bakmaktadır. Spor yapmayı bırakmış ya da malzemelerini yenilemek isteyen insanlar satışa sundukları ürünlere piyasadan daha ucuza vermektedir. 

Mobilya

Ev mobilyalarını yenilemek isteyen insanlar onları atmak yerine uygun fiyata satmayı düşünüyorlar. Eski tarz modellerin yeniden fenomen haline gelmesinin etkisi büyük. Koltuklar, çocuk odaları, masa, sandalye gibi ürünler çok satılanlar arasındadır. 

Bebek ürünleri

Çocuklar hızla gelişim göstermektedir. Onlar için alınmış olan bütün eşyalar, kıyafetler göz açıp kapayıncaya kadar küçük gelmeye başlamaktadır. İkinci ele olan talep, satıp yenilerini almak konusunda insanlara yardımcı olmaya başlamaktadır. 

Otomobil

Otomobiller vazgeçilmezimiz olma yolunda ilerlemektedir. İkinci el alım satım uygulamaları arasında üst sıralarda yer almaya başlayan Letgo, Otoplus desteği ile ikinci el alım satım platformunda öne çıkmaya başlamıştır. 

Dekorasyon Malzemeleri

Evinizin içinde bulunan dekor ve eşyalar konusunda sıkılmaya başladıysanız Letgo tam size göre. Dekor amaçlı ürünlerin ucuza alınıp pahalıya satılması son zamanlarda sıklaşmaya başladı. Bu konuda sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. 

Letgo’da Neler Satılır ? 

Letgo üzerinden iş yerinizde bulunan veya evinizde olan ürünleri satıp yenileyebilirsiniz. Önemli unsur ise eşyaların kullanılabilir olmasıdır. Bununla beraber sitenin yasak koyduğu ürünlerde bulunmaktadır. 

Satışı yasaklanan ürünleri sizin için sıraladık;

  • Hayvan,
  • Tüketim tarihi olan ürünler,
  • Kamera, 
  • İlaç, 
  • Lens ve gözlük, 
  • Medikal ürünler,
  • Promosyon ürünleri, 
  • İkinci el kozmetik,
Bunlar gibi bazı ürünlerin satışı yasaktır.

Letgo Satış Taktikleri

Letgo’nun yapısı, sizin satış sırasında strateji geliştirmenizi ön görmektedir. Bahsettiğimiz gibi önemli olan unsurlardan biri alıcı ve satıcıyı bir araya getirmektir. Bu konuda güvenlik unsuru tamamen size aittir. Eğer bir satıcıysanız müşterinize güven ortamı oluşturmalısınız. Anonim olan hesaplardan uzak durmalısınız. Önemli olan bilgileri yazmalısınız ki müşteri sizin gerçek bir satıcı olduğunuza ikna olsun.

Müşterilerinizin talepleri konusunda ürünler satmanız size fayda sağlayacaktır. Satacağınız herhangi bir ürünün temiz olmasına önem gösterin. Fotoğraf çekimi yapacağınız sırada bunun kaliteli ve doğru ışık altında yapılmasına dikkat edin. Ürününüz hakkında gerekli bilgileri yazmayı unutmayın. Doğru olmayan bilgilerden kaçınmalısınız. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski