Yemek Sepeti 30 TL İndirim Nasıl yapılır 2022 (Kanıtlı Yöntem)

Yemek Sepeti Bedava Sipariş Verme - Yemek Sepeti Ücretsiz Ürün Alma

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere yemek sepetinden bedava bir şekilde yemek nasıl sipariş vereceğiniz tüm detayları ile anlatacağım.  


Herkesin bildiği gibi son yıllarda korona virüs salgını çıktıktan belirli bir süre sonra neredeyse her ülkenin kendi bünyesinde bulunan vatandaşları için belirli önlemler aldılar. Neredeyse her ülke gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletide korona virüs salgını için belirli önlemler aldı. Ülkemizin almış olduğu önlemlerden en önemlilerinden biri sokağa çıkma yasağı sonrasında online alışverişlere duyulan ilgi artmaya başladı. Yasağın gelmesinden sonra online mağaza ve marketlere duyulan ilgi her geçen gün artmaya devam etti. 

BURAYA TIKLAYARAK BEDAVA YEMEK SEPETİ İNDİRİM KODU ALABİLİRSİNİZ.

İnsanların online marketlere duymuş oldukları  ilgi artmaya başladıktan belirli bir süre sonra yemek sepeti şirketi sevilerek kullanılmaya başladı. Yemek sepeti kullanılmaya başladıktan çok kısa bir süre sonra kullanıcıları tarafından sevilerek kullanmaya başladı. Kullanıcılar tarafından sevilen yemek sepeti şirketi her geçen gün büyümeye devam etti.




Yemek Sepeti İndirim Kodu kullanırken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekiyor?

Yemek sepetinin kullanıcılarına sunmuş olduğu bu kampanyaya katmak için dikkat etmeniz gereken ilk kural daha önce yemek sepetinden yemek siparişi vermemeniz gerekiyor. Fakat unutmayın ki daha önce yemek siparişi verdiyseniz kampanyaya katılım maalesef sağlayamazsınız. 


Eğer daha önce yemek sepetinden sipariş vermişseniz daha önce ailenizden ve tanıdığınız biri yemek sepeti uygulamasını indirmemiş ve kullanmamış bir kişi varsa o kişinin kendine ait bir hesap ve telefon numarası kullanarak yeni bir tane hesap oluşturabilirsiniz. Bu sayede indirimden dilediğiniz gibi yararlanarak yemek sepeti 30 Türk Lirası indiriminden yararlanabilirsiniz. 




Yemek Sepeti İndirim Kodu Alma:

Yemek sepetinden indirimli ürün sipariş vermek istiyorsanız aşağıda vermiş olduğum kodu girerek yemek sepetinden indirimli bir şekilde sipariş verebilirsiniz.


Kodu almak için: 

Kod 1: MARKET50 (İlk siparişe özel),

Kod 2: FVR30,

Kod 3: merhaba,

Kod 4: YMKMARKET50 (Yemek sepeti Market alışverişlerinde geçerli),

Kod 5: hosgeldin (İlk siparişe özel)

sizde bu kodları kullanarak yemek ve market alışverişlerinizi daha ucuz bir hale getirebilirsiniz.


Yemek sepetinin sunmuş olduğu bu indirimden faydalanmak için 50 Türk Lirası değerinde alışveriş yapmanı gerekmektedir. 50 Türk Liralık alışveriş yapıp siparişler kısmına geldiğiniz zaman 30 Türk Lirası indirim tanımlanacak ve sadece 10 Türk lirası ödemiş olacaksınız. Fakat unutmayın ki bu indirim sadece online siparişlerde geçerli olacak bir uygulamadır. Yani nakit ve benzeri ödeme yöntemlerini kullandığınız zaman indirim geçerli olmayacaktır. Yemek sepetinden vermiş olduğum siparişe ödemiş olduğu tutar bu şekildedir.




Bunun yanında indirim kullanıp verdiğiniz sipariş sizden kaynaklı veya restorandan kaynaklı olan bir sorun olduğu zaman kodunuz yanacak ve maalesef yeniden kullanmak için başka bir hesaptan giriş yapıp tekrardan uygulayabilirsiniz. Fakat unutmayın ki bu durum genellikle yaşanmadığından dolayı sorun olacağını sanmıyorum. Eğer bu tarz bir sorun yaşadığınız zaman yemek sepeti müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek yaşamış olduğunuz sorun hakkında yardımcı alabilirsiniz.



Yemek Sepeti İndirim Kodu Kullanma:

  • İlk olarak sipariş etmek istediğiniz ürünü seçtikten sonra sepetler kısmında minimum 30 Türk Lirası olduğu zaman ilerle diyelim.
  • Ardından sepetinize girip sağ üst tarafta bulunan indirim kodu yazan kısma girdikten sonra sizlere vereceğim kodu o kısma girin.
  • Kodu boşluk kısma girdikten sonra otomatik olarak tanımlanacaktır.
  • Son olarak adres ve kart bilgilerini giriş yaptıktan sonra sipariş ver butonuna tıkladıktan sonra dilediğiniz gibi sipariş verebilirsiniz.


İndirim Kodu Nedir?

İndirim kodu market, giyim ve yemek gibi pek çok kategoride online alışverişlerde daha ucuz bir şekilde ürün alabilirsiniz. Genellikle belirli ürünler satan firmalar satışlarını arttırmak ve dikkat çekmek için kullandıkları bir yöntemdir.  


Yemek sepeti indirim kodu hakkında yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sormak istediğiniz sorular olursa veya takıldığımız noktalar varsa yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın. 

7 Yorumlar

Daha yeni Daha eski